De opvoedopstelling is met name geschikt als je een vraag hebt over jezelf in relatie tot (terugkerend) opvallend gedrag en emoties van je kind. Je gedraagt je anders dan je zou willen in reactie op het gedrag van je kind, je hebt alle opvoedtips al geprobeerd en toch verandert er (bijna) niets. Mogelijk is er dan iets aan de hand op een diepere laag. Je wens is dat je je zelf anders gaat voelen en gedragen. In een opstelling kijken we naar die (systemische) onderlaag. Daar kan een kind gebonden of verstrikt zijn geraakt in het grotere geheel van het familiesysteem. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat ouders en kinderen in de basis altijd in liefde verbonden zijn, wat er ook is gebeurd. Een opvoedopstelling kan helderheid brengen over jouw plek als ouder, ten opzichte van je kind en soms ook ten opzichte van andere familieleden of je partner. De opvoedopstelling kan ook een uitnodigen tot een helende beweging: mogelijk wil je een andere plek innemen dan je nu doet.

Verlang je als ouder naar meer verbinding met jezelf, je partner en / of je kind? Zou je graag meer harmonie in het gezin willen ervaren? En vraag je je af welke rol je daar zelf in kan spelen? Maak dan een afspraak voor een opvoedopstelling. Wil je meer weten over opvoedopstellingen? Lees dan de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wil je jezelf of je kind aanmelden voor een onderzoek of ben je op zoek naar ondersteuning in de opvoeding? Of wil je meer weten over onze diensten?

Bel 010 – 2004 474 of stuur ons een bericht.

Bel mij terug