In vijf bijeenkomsten van 1,5 uur gaan de kinderen op een actieve manier met elkaar aan de slag. De kinderen leren meer over hoogbegaafdheid bij zichzelf en bij anderen. Er is aandacht voor het ontdekken van de eigen krachten en het uitwisselen van ervaringen. De kinderen ontvangen praktische handvaten voor het dagelijkse leven en verkrijgen meer inzicht in hun eigen handleiding.

Hoogbegaafdheidsgroep kinderen

In de groepstraining leert het kind wat hoogbegaafdheid is en wat het betekent (voor zijn/haar leven) om hoogbegaafd te zijn. Gerelateerde onderwerpen komen aan bod, waaronder: perfectionisme, faalangst, piekeren, erbij horen en de verschillende gevoeligheden.

Voor wie is de training?

De training is bedoeld voor hoogbegaafde kinderen tussen van 7 t/m 10 jaar, die interesse hebben om meer over hoogbegaafdheid te leren. Daarnaast is het van belang dat het kind goed in staat is te functioneren in groepsverband en op de hoogte is van zijn/haar hoogbegaafdheid.

Data volgende training:

Binnenkort start er weer een nieuwe cursus. De data daarvan zijn nog niet bekend. Wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur dan een e-mail naar info@dotado.info of vul het contactformulier in.

Door wie?

De cursus wordt gegeven door orthopedagoge Lisanne Scheringa. Zij heeft ervaring en affiniteit met de hoogbegaafde doelgroep.

Kosten?

350 euro per kind.

Opgeven?

Opgeven? Dat kan via onderstaand formulier.

Meld je aan