Ik heb het als mooie uitdaging ervaren om hoogbegaafde kinderen vanuit eigen interesse, ruimte en vrijheid het plezier in leren te laten ervaren. Ik vind het belangrijk dat een hoogbegaafde gezien wordt en zichzelf kent in het hele zijns-aspect. Het is mij opgevallen hoeveel druk het onderwijs kan leggen op worden wie je moet zijn in plaats van worden en zijn wie je al bent. Het kunnen aanboren van je rijkdom van binnenuit en dat manifesteren, dat gun ik iedereen, inclusief mezelf.

Ook ik ben nog steeds zoekend naar mijn eigen talent en potentieel. Creativiteit en (diepgaande) persoonlijke ontwikkeling zijn voor mij hele waardevolle vondsten in deze ontdekkingstocht. Daarom heb ik recent een eigen bedrijfje opgezet in handgemaakte oorbellen en volg ik een studie in de Jungiaanse psychologie.

Een nieuwe stap voor mij is werken in een bedrijf waar meerdere van mijn interesses samenkomen. Ik vind Dotado een prachtig bedrijf met een heel divers aanbod. Ik hoop daarom dat ik middels de administratieve functie een mooie schakel kan zijn in het goed laten lopen van administratieve processen rondom hulpvraag en (cursus) aanbod.

Tref je mij aan de telefoon of via de e-mail? Dan hoop ik je op een warme, enthousiaste en effectieve manier van dienst te kunnen zijn!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wil je jezelf of je kind aanmelden voor een IQ-test, een onderzoek, coaching, een training of ben je op zoek naar ondersteuning in de opvoeding? Of wil je meer weten over onze diensten?

Bel 010 – 2004 474 of stuur ons een bericht.

Meld je aan