Na haar opleiding in marketing en public relations werkte Ellen 25 jaar als freelance consultant en copywriter. Leidraad daarin was voor haar ‘Wat beweegt mensen?’. Ze begreep onderliggende behoeften en bracht complexe zaken tot de kern. Om die vervolgens zo te verwoorden dat zaken helder worden en aanzetten tot actie.

De vele gesprekken met allerlei mensen, jarenlange verdieping in hoogbegaafdheid en vooral ook haar eigen levenspad hebben diverse inzichten en tools opgeleverd, die zij nu graag aanreikt aan andere hoogbegaafden die op zoek zijn naar erkenning, zingeving en inspiratie. Binnen Dotado helpt zij hoogbegaafde volwassenen hun weg te vinden door samen op ontdekkingstocht te gaan.

Ellen woont samen met haar zoon Mick in een gezellige buurt in Den Haag. Dansen, zingen en meditatie geven haar balans en vreugde.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wil je jezelf of je kind aanmelden voor een IQ-test, een onderzoek, coaching, een training of ben je op zoek naar ondersteuning in de opvoeding? Of wil je meer weten over onze diensten?

Bel 010 – 2004 474 of stuur ons een bericht.

Meld je aan