Antina is afgestuurd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij heeft heel wat jaren, met veel plezier, gewerkt in de gehandicaptenzorg en de jeugdhulpverlening. Hier heeft zij ervaren hoe belangrijk een goed afgestemde omgeving is, waarin je je gehoord en gezien voelt, om je verder te kunnen ontwikkelen.

 

Enkele jaren geleden kwam zij aanraking  met een slimme, gevoelige en temperamentvolle jongen die op school in de problemen kwam doordat hij zich niet begrepen voelde. Zo ontstond haar interesse in hoogbegaafdheid. Door trainingen is zij zich hierin verder gaan verdiepen.

Binnen Dotado doet Antina psychologisch onderzoek en daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in trauma bij kinderen en jongeren. Door middel van lichaamsgerichte therapie, EMDR en systemisch werk helpt zij kinderen en hun ouders om weer in hun kracht te komen.

Antina is getrouwd en heeft één zoon.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wil je jezelf of je kind aanmelden voor een IQ-test, een onderzoek, coaching, een training of ben je op zoek naar ondersteuning in de opvoeding? Of wil je meer weten over onze diensten?

Bel 010 – 2004 474 of stuur ons een bericht.

Meld je aan