En toen, een jaar of vier geleden, ging opeens alles mis. Van een volgzaam meisje dat eigenlijk nooit een eigen mening had veranderde ze in een relschopper. Waarom? Leonie weet het niet.

Het ging van kwaad tot erger: na elke berisping ging Leonie gekker doen. Na berispingen volgden schorsingen. Was er ergens een relletje dan stond Leonie vooraan. Ze durfde alles en genoot van het aanzien dat ze daardoor kreeg. Het stille, bedeesde meisje van weleer was een rebel geworden.

Na de eerste schorsing begon Leonie met spijbelen. De tijd van huiswerk maken en repetities leren was voorbij. Haar ouders probeerden van alles om Leonie weer op het goede spoor te krijgen, maar niets hielp. Hun dochter was een ontembaar wild beest geworden dat nog maar één ding wilde: drukte maken en haar eigen zin doorzetten.

Op school was ze al snel niet meer te handhaven. Zonder diploma kwam ze naar huis. Van haar bravoure was opeens niets meer over. Haar dagen waren leeg en doelloos geworden. Ze probeerde via zelfstudie haar diploma te halen, maar miste het zelfvertrouwen en het doorzettingsvermogen. Ze voelt zich nu dom, mislukt en waardeloos. Is er voor Leonie nog een uitweg? Wie helpt haar nog op weg?

Meidengroep

Voor (hoog) begaafde meiden vanaf groep 8 t/m de 2e klas VO. Na deze bijeenkomsten heb je onder andere nieuwe meiden leren kennen, meer inzicht in wat (hoog)begaafdheid is en voor jou betekent en heb je tips gekregen om om te gaan met dingen die je lastig vindt. Lees hier meer over de meidengroep en de actuele data,

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wil je jezelf of je kind aanmelden voor een IQ-test, een onderzoek, coaching, een training of ben je op zoek naar ondersteuning in de opvoeding? Of wil je meer weten over onze diensten?

Bel 010 – 2004 474 of stuur ons een bericht.

Meld je aan