Willemien behaalde haar master Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden en studeerde af op het onderwerp ‘Geloofsontwikkeling van hoogbegaafde jongeren’. Daarnaast studeerde aan de Academie voor Counselling en Coaching. Verder heeft zij trainingen gevolgd bij Parre en Deden Consultancy, Phoenix Opleidingen en Marianne Langemeijer, waar zij leerde om systemisch te kijken naar problemen bij kinderen, jongeren en volwassenen. Zij heeft de opleiding Systemische Pedagogiek bij het Hellingerinstituut met goed gevolg afgerond. Willemien is getrouwd met Arjan en moeder van twee zonen.

Willemien heeft veel ervaring opgedaan in het onderwijs. Tien jaar lang gaf zij les op een middelbare school als docente geschiedenis, waarbij zij ook verantwoordelijk was voor een traject voor hoogbegaafde leerlingen in het voortgezet onderwijs. Door de omgang met hoogbegaafde kinderen en jongeren in haar werk en privéleven kwam Willemien onder de indruk van de vele hulpvragen die er zijn in deze groep. Vanuit de bewogenheid voor deze kinderen en hun ouders en daarnaast de grote interesse in hoogbegaafdheid, zette zij haar eigen praktijk ‘Dotado’ op.

Vanwege haar jarenlange ervaring in het basis- en voortgezet onderwijs is zij in staat om ook leerkrachten/docenten te adviseren in het begeleiden van het begaafde kind. Daarnaast is het haar specialisme binnen Dotado om volwassenen te testen op hoogbegaafdheid.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wil je jezelf of je kind aanmelden voor een onderzoek of ben je op zoek naar ondersteuning in de opvoeding? Of wil je meer weten over onze diensten?

Bel 010 – 2004 474 of stuur ons een bericht.

Bel mij terug