Op aanwijzen van haar coach en door onderzoek van een van de kinderen bij Dotado werd het vermoeden bevestigd dat hoogbegaafdheid in het gezin een grote rol speelt. Ook bij zichzelf heeft de erkenning van hoogbegaafdheid veel teweeg gebracht. Naast een vergrote bewustwording, waardoor puzzelstukjes op hun plek vielen, geeft het nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Zij volgde verder de intensieve training Systemisch Kijken bij Parre en Deden Consultancy (2016) en diverse opleidingen bij Phoenix. Vanwege de opgedane inzichten en haar nieuwsgierigheid ontstond het verlangen zich daarin te ontwikkelen.  Daarnaast organiseert en begeleidt ze samen met Johan Verdouw de Rots en Watertraining.

Thelma is volop bezig haar unieke combinatie van kwaliteiten in te zetten om te worden wie ze is en anderen te begeleiden in hun zoektocht.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wil je jezelf of je kind aanmelden voor een IQ-test, een onderzoek, coaching, een training of ben je op zoek naar ondersteuning in de opvoeding? Of wil je meer weten over onze diensten?

Bel 010 – 2004 474 of stuur ons een bericht.

Meld je aan