Lisanne behaalde haar master Education and Child Studies in de specialisatie orthopedagogiek aan de Universiteit in Leiden. Tijdens haar studie ontdekte zij haar passie voor het onderwerp hoogbegaafdheid en het werken met hoogbegaafde kinderen en jongeren. Lisanne heeft vóór haar tijd bij Dotado kennis en ervaring opgedaan in het onderwijs en op het gebied van diagnostiek en behandeling van jeugdigen met diverse psychische klachten.

Lisanne gelooft dat mensen meer geluk ervaren wanneer zij hun eigen handleiding kennen, hun potentie benutten en zichzelf durven te zijn. Zij ziet het dan ook als haar missie om kinderen en ouders hun persoonlijke kracht en authenticiteit te laten ontdekken. Zij streeft ernaar om samen opzoek te gaan naar welke kwaliteiten ingezet kunnen worden om persoonlijke groei mogelijk te maken.

Binnen Dotado richt Lisanne zich zowel op de begeleiding van kinderen en hun ouders als op het verrichten van psychologisch onderzoek.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wil je jezelf of je kind aanmelden voor een IQ-test, een onderzoek, coaching, een training of ben je op zoek naar ondersteuning in de opvoeding? Of wil je meer weten over onze diensten?

Bel 010 – 2004 474 of stuur ons een bericht.

Meld je aan