Katja heeft haar master Pedagogische Wetenschappen behaald aan de Radbouduniversiteit Nijmegen. Daarna heeft ze met goed gevolg de opleiding tot Psychomotorisch therapeut afgerond bij de Hogeschool Windesheim te Zwolle en de opleiding tot speltherapeut gedaan bij de RINOgroep in Utrecht.

 

Zij heeft 15 jaar in de GGZ gewerkt en hier bewegingsgerichte therapie aangeboden en diagnostiek verricht bij kinderen, jongeren en gezinnen.

Katja is getrouwd met Coen en heeft een zoon en drie dochters. In haar eigen gezin en omgeving heeft ze ruime ervaring met hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid. Ze heeft hierbij ervaren dat het een wereld van verschil maakt wanneer een hoogbegaafd kind door goed onderzoek en advies de juiste benadering krijgt, waardoor talenten zich kunnen ontwikkelen.

Binnen Dotado doet Katja psychologisch onderzoek bij kinderen en jongeren. Daarnaast coacht zij kinderen en ouders, waarbij ze onder andere gebruikt maakt van haar ervaring als psychomotorisch therapeut.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wil je jezelf of je kind aanmelden voor een IQ-test, een onderzoek, coaching, een training of ben je op zoek naar ondersteuning in de opvoeding? Of wil je meer weten over onze diensten?

Bel 010 – 2004 474 of stuur ons een bericht.

Meld je aan