Na zijn studies Economisch Linguïstisch (EL) en Management, Economie & Recht (MER) is hij zijn carrière begonnen als docent in de kantoorautomatisering. Van daaruit groeide zijn interesse voor de manier waarop mensen leren. Hij ontwikkelde zich grotendeels autodidactisch op het gebied van informatiesystemen / databases ontwerpen, didactiek, piano spelen, zingen, dirigeren en stijl- en salsadansen.

 

Op een gegeven moment ontdekte Johan dat hij hooggevoelig en hoogbegaafd is. Dat is het begin geworden van een reis die doorgaat tot de dag van vandaag. Johan volgde meerdere coachingstrajecten, bezocht seminars van onder andere het Instituut voor Hoogbegaafde Volwassenen (IHBV) en las (en leest nog steeds) allerlei boeken over dit onderwerp. Ook volgde hij diverse trainingen op het gebied van geweldloze / verbindende communicatie. In de afgelopen jaren is hij zich verder gaan bekwamen in het systemisch werken met ouders en kinderen. Hij volgde daarvoor de intensieve training ‘Systemisch kijken’ bij Parre en Deden Consultancy en de training voor opvoedopstellers bij de Praktijk voor Kwaliteitsopvoeding van Marianne Langemeijer.

Daarnaast is Johan gecertificeerd Rots- en Watertrainer en volgde hij een verdiepende training voor het doen van Rots- en Wateroefeningen met kinderen met een stoornis in het autismespectrum.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wil je jezelf of je kind aanmelden voor een onderzoek of ben je op zoek naar ondersteuning in de opvoeding? Of wil je meer weten over onze diensten?

Bel 010 – 2004 474 of stuur ons een bericht.

Bel mij terug