Zij studeerde Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Leiden waar ze in 2006 haar master Orthopedagogiek behaalde. Ze is getrouwd met Ron en heeft twee zoontjes.

Esther heeft ruim 10 jaar, met veel plezier, gewerkt in het onderwijs. In de onderzoeken die zij hier heeft gedaan, heeft zij het altijd als een uitdaging gezien om kinderen ├ęcht te zien met al hun mogelijkheden, belemmeringen en behoeften. Daarbij heeft ze het belang ervaren van de samenwerking met ouders en de leerkracht van een kind, zodat er een stimulerende omgeving kan ontstaan, waarin een kind zichzelf kan laten zien.

Het onderwerp hoogbegaafdheid heeft al langere tijd de interesse van Esther. Door de omgang met meer- en hoogbegaafden in haar omgeving, de ontwikkeling van haar zoontje en de spiegel die hij haar voor houdt, kwam het thema hoogbegaafdheid steeds dichterbij. Hierdoor kreeg zij ook meer inzicht in de problematiek van hoogbegaafdheid en het belang van passende begeleiding.

Binnen Dotado doet Esther psychologisch onderzoek bij kinderen en jongeren. Daarnaast coacht zij kinderen en ouders, zodat zij weer in hun kracht komen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wil je jezelf of je kind aanmelden voor een onderzoek of ben je op zoek naar ondersteuning in de opvoeding? Of wil je meer weten over onze diensten?

Bel 010 – 2004 474 of stuur ons een bericht.

Bel mij terug