Daphne heeft Psychologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde in 2010 haar master Arbeids- en Organisatiepsychologie.

 

Zij heeft ruim tien jaar ervaring met het bieden van inzicht in mensen, onder andere door het doen van psychologische onderzoeken. Daarnaast is ze een ervaren coach die werkt vanuit hart én hoofd. Het is voor haar belangrijk dat ieder kind, ouder en mens zijn of haar unieke zelf mag zijn. Zij gelooft dat het hebben van inzicht in jezelf en je omgeving een belangrijke basis vormt om je eigen leven te regisseren en tot volle bloei te komen.

Daphne is getrouwd met Dino en moeder van een zoon en dochter. Zij heeft in haar familie en gezin breed ervaring met (hoog)begaafdheid. Door ervaringen sinds de vroege kleutertijd van haar zoon kreeg het thema steeds meer vorm. Zij besefte zich hierdoor hoe essentieel het is dat zij als ouders, maar ook school, de ‘gebruiksaanwijzing’ van kinderen goed kunnen lezen om ze te kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling.

Binnen Dotado doet Daphne psychologisch onderzoek bij kinderen en jongeren. Daarnaast coacht zij kinderen en ouders, zodat zij met zelfvertrouwen hun doelen kunnen bereiken.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wil je jezelf of je kind aanmelden voor een IQ-test, een onderzoek, coaching, een training of ben je op zoek naar ondersteuning in de opvoeding? Of wil je meer weten over onze diensten?

Bel 010 – 2004 474 of stuur ons een bericht.

Meld je aan