Excursies voor hoogbegaafde kinderen op zaterdag

Dotado heeft ondertussen al weer vijf jaar ervaring met het organiseren van excursies op zaterdag voor hoogbegaafde kinderen in de regio Rotterdam/Den Haag. (Hoog)begaafde kinderen hebben vaak behoefte aan contact met ontwikkelingsgelijken. De programma's die wij organiseren, komen tegemoet aan de brede interesses en de creativiteit van deze kinderen: we proberen altijd een afwisseling in het programma in te bouwen tussen het opdoen van kennis en informatie (bv. door een rondleiding) en het zelf aan de slag gaan (bv. door een opdracht of workshop). Ouders geven aan dat hun kinderen weer 'opgeladen' terugkomen van onze excursies. Ze hebben veel geleerd, maar ook een positieve ervaring opgedaan door op stap te gaan met kinderen die elkaar snel begrijpen en aanvoelen. Regelmatig ontstaan er nieuwe vriendschappen!

De dagen worden begeleid door Morindy Verhage (pedagoog) en Willemien Schollaart (orthopedagoog).

De volgende excursie is op:

Zaterdag 25 maart 2017: Op onderzoek in het oude en moderne Delft. Lees meer en geef je kind op >>

 ----------------------------------------------------------------------

Op zoek naar excursies/spelmiddagen voor hoogbegaafde kinderen t/m 7 jaar? Dan verwijzen wij u graag door naar de spelmiddag van Care4Plus. Lees verder >>  

Wilt u zelf op pad met uw hoogbegaafde kind of zoekt u leuk materiaal waarmeer hij/zij aan de slag kan? Lees verder >>

N.B. Dotado kan niet aansprakelijk gehouden worden voor schade, letsel en/of verlies (van eigendommen) tijdens de excursiedagen.